Groeien in etappes

Groeien in etappes

Groeien in etappes. Deze foto maakte ik tijdens een wandeling door Noordwijk. Mooi weer, een ontluikende natuur en opkomende bloembollen. Even tot rust komen. Kijkend naar een in fase bloeiend bloembollenveld. Ieder jaar kleuren die bollen van bruinzwart naar een fascinerend kleurenpallet.

Hoe is het toch mogelijk? Dat uit een klein bruin bloembolletje, vaak onooglijk en onregelmatig van vorm, zulke mooie bloemen kunnen groeien. Eén- of veelkleurig, groot of klein, enkel of dubbel, weinig tot sterk geurend. En dat jaar in jaar uit. Maar zonder aarde, water, zon en extra voedingsstoffen gebeurt dat niet!

Zo is het ook met ons mensen. Om te groeien tot mooie mensen zoals we zijn, ieder op zijn eigen wijze en snelheid, hebben we van tijd tot tijd ook voeding nodig. Een juiste mix van voedsel voor het lichaam, maar ook zeker voor de geest. En toch kan het voorkomen dat jouw groei stagneert of hapert, met name op dat laatste vlak.

Als je wilt, dan kan ik jou helpen op zoek te gaan naar die hulpbronnen in jou om dat tekort aan te vullen. Zodat ook jij weer kunt gaan groeien en bloeien op een manier die jij graag wilt.

Wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij info@fritzschecoaching.nl voor informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Deel dit stuk:

Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on email
Delen via Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.