Ontdek je innerlijke kracht opnieuw

Pak de regie over je leven terug

Je zit in de knoop. Met jezelf. Je werk. Je relatie.
Je wilt verder. Verder met je leven. Je relatie. Je werk. Maar hoe pak je dat aan?

Coaching

Alles onder controle

Je dacht dat je alles onder controle had. Je had alles wat je je maar kon wensen. Een goede baan. Een fijne partner. Een prettig huis. Leuke hobby’s. Aardige vrienden en vriendinnen. Het ging gewoon lekker.

Toch knaagt er al een tijdje iets. Je zit niet lekker in je vel. Je werk geeft je niet meer de voldoening en inspiratie die je er vroeger in vond. Je relatie loopt niet lekker. Waar je voorheen energie van kreeg, zuigt je nu helemaal leeg.

Je raakt uit balans. Je gezondheid gaat achteruit. Je krijgt allerlei vage klachten. Je slaapt slecht. Je ervaart stress en kunt niet meer echt ontspannen. Je loopt vast.

Je wilt verder. Maar hoe?

Om te beginnen – accepteer dat je het even niet meer weet. Dat je hoofd vol zit. Vol met zorgen, vragen, twijfels. Laat ze toe, die gevoelens. Durf stil te staan. Durf te voelen. Aanvaard je innerlijke onrust. Ervaar de wirwar van je gedachten en je gevoelens. Ze mogen er allemaal zijn. Jíj mag er zijn. Met al je twijfels, angsten, zorgen en onzekerheden.

302984832wqe

Durf te vertrouwen

Hoe zou het voor je zijn als je je weer sterk en besluitvaardig zou voelen? Je weer energie zou hebben, en een helder hoofd? Je weer durfde te vertrouwen op je intuïtie en je eigen keuzes?

Dat kan! Coaching is een effectieve manier om je leven weer op de rit te krijgen. Om je pad te vinden en stappen te zetten in je ontwikkeling. Om helderheid en overzicht te creëren in de wirwar van je gevoelens.

Zorg voor jezelf

Aarzel je om de begeleiding van een coach in te schakelen? Nergens voor nodig! Durf die stap te zetten. Vraag hulp. Je verdient het. Juist de erkenning dat je het niet alleen hoeft te doen bewijst jouw kracht. Je kracht om te groeien. Ik help je die kracht aan te boren.

Praktisch

Vrijblijvend gesprek

Al mijn coachtrajecten beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jouw coachingdoel bepaalt hoe lang het traject duurt. Meestal bestaat een traject uit 6 tot 10 coachingsessies. Elke sessie duurt maximaal twee uur. Jij formuleert je coachvraag en het resultaat dat je wilt behalen. De sessies kunnen in mijn praktijkruimte plaatsvinden. Vaak maak ik een wandeling met mijn coachees. Al wandelend, in het bos of langs het strand, creëer je stap voor stap helderheid en overzicht.

Na afloop van het coachtraject heb jij je coachdoel behaald. Je bent tot nieuwe inzichten gekomen. Je hebt rust in je hoofd. Je kunt weer verder. Je bent gegroeid.

Pak de regie

Wil je de regie over je leven weer terug? Stappen zetten in je ontwikkeling? Weer in je kracht staan, met een open vizier naar de toekomst? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen waar jij naartoe wilt.

Reviews

302984832wqe
302984832wqe