Verder na verlies

Op weg naar nieuwe levenslust

Je rouwt. Om de dood van een dierbare. Het overlijden van je partner, ouder, kind, broer of zus, vriend of vriendin. Het einde van je relatie. Het verlies van je baan.

Rouwverwerking

Je leven staat stil

Iemand van wie je zielsveel hield is dood. Iets dat heel belangrijk voor je was is er niet meer. Een zekerheid is weggevallen.

Je hebt een geliefde begraven. De uitvaart is voorbij, maar het afscheid nog niet. Je mist je naaste. Dag en nacht. Het doet zo’n pijn, die leegte, dat gemis.

Je relatie is voorbij. Jij en je partner gaan uit elkaar. Een scheiding. Die zag je niet aankomen. Je hebt het gezien in je vriendenkring, nu overkomt het jou. Zoveel te regelen, maar vooral ook zoveel te voelen. Verdriet, jaloezie, schuldgevoel, angst, boosheid, twijfel.

Je bent je baan kwijt. Wie had dat gedacht? Je voelt je miskend. Jarenlang heb je je ingezet voor je werkgever, je collega’s. Veel tijd en energie in je werk gestoken. En nu hoeven ze je niet meer. Boventallig, wegbezuinigd, afgedaan. 

302984832wqe

Verder, maar hoe?

Je mist je naaste. Je partner, je relatie. Je werk, je collega’s. Alles en iedereen dendert maar door, druk met de waan van de dag. En jij? Jij wilt rust en stilte. En ruimte. Ruimte voor je verdriet. Ruimte om stil te staan bij wat je is overkomen. Uiting te geven aan je gemis. Het gemis van een dierbare, of van iets dat heel belangrijk voor je was.

Aanvaard je verlies

Vind je het moeilijk je verlies een plaats te geven? Lukt het je niet je verdriet te verwerken? Weet je niet meer hoe je verder moet?

Ik ben er voor je. Ik help je op een manier die bij jou past. Jij mag aangeven waar je je prettig bij voelt. Een eenmalig individueel gesprek, of een traject van één op één gesprekken. Of een troostwandeling met lotgenoten in het bos of op het strand.

Een nieuw evenwicht

Hoe zou het voor je zijn om samen met een ervaren rouwcoach stil te staan bij je verlies? Om onder deskundige begeleiding ruimte te geven aan je verdriet? Om stap voor stap je rouw te verwerken, zodat jij de weg naar een nieuw evenwicht kunt inslaan?

Als dit is wat je wilt, aarzel dan niet langer en gun jezelf de ruimte om je verdriet te verwerken.

Praktisch

Vrijblijvend gesprek

Welke vorm van rouwbegeleiding je ook zoekt, we beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek. We maken kennis en kijken of het klikt. Of we elkaar vertrouwen. Ontbreekt de klik of het wederzijds vertrouwen, dan nemen we weer afscheid van elkaar. Als je wilt breng ik je in contact met een rouwcoach uit mijn netwerk.

Willen we met elkaar verder, dan bespreken we welke vorm van rouwbegeleiding bij jou en je situatie past.

Durf stil te staan

Ben je eraan toe stil te staan bij je verlies? Zodat je je gemis een plaats kunt geven en voorzichtig je leven weer kunt oppakken? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

REVIEWS

302984832wqe
302984832wqe