Verder na verlies

Rouw

Je rouwt. Om de dood van een dierbare. Het overlijden van je partner, ouder, kind, broer of zus, vriend of vriendin. Het einde van je relatie. Het verlies van je baan.

Rouwcoaching

Je moet verder, maar hoe doe je dat?

Je mist je naaste, je partner, je relatie, je werk en collega’s of die dingen die je zo graag deed toen je nog gezond was. Alles en iedereen dendert maar door, druk met de waan van de dag. En jij? Het lukt je niet om mee te gaan. Je voelt je machteloos. Jij hebt behoefte aan rust, stilte en ruimte. Ruimte voor je verdriet. Ruimte om stil te staan bij wat je is overkomen en het gemis te voelen van dat wat heel belangrijk voor je was.

302984832wqe

Stap voor stap naar een nieuw evenwicht

Lukt het je niet om verder te komen? Weet je niet hoe je om kunt gaan met die gevoelens van verdriet, boosheid of angst? Ik ben er voor je. Ik help je op een manier die bij jou past. Jij mag aangeven waar je je prettig bij voelt. We starten altijd met een kennismakingsgesprek waarin we bepalen waar we aan gaan werken. In de rouwcoaching gaan we samen stap voor stap aan de slag met het verwerken van jouw verlies zodat jij een nieuw evenwicht vindt. Voor mensen die rouwen om een overleden dierbare, organiseer ik troostwandelingen [link naar pagina Troostwandeling] met lotgenoten.

Hoe zou het zijn om verder te kunnen en je weer sterk te voelen?

 Aarzel niet en gun jezelf de ruimte om je verdriet te verwerken.

REVIEWS

302984832wqe
302984832wqe