Maak groei weer mogelijk

Een nieuwe richting voor je organisatie

Je wilt een innovatieslag maken met je bedrijf. Je onderneming is toe aan een nieuwe dynamiek. Je hebt een visie, maar je krijgt je mensen niet mee.

Consulting

Weerstand tegen verandering

Je medewerkers verzetten zich tegen je plannen. Er broeit weerstand tegen verandering. Je personeel is sceptisch. Cohesie en consensus zijn ver te zoeken.

Afdelingen werken langs elkaar heen. De efficiëntie en productiviteit van je organisatie hollen achteruit. De motivatie van je werknemers bereikt een dieptepunt. Het ziekteverzuim stijgt. Er ontstaat frictie en stagnatie.

Draagvlak voor je visie

Het is zaak je organisatie weer in beweging te krijgen. Je wilt dus draagvlak creëren voor jouw ideeën. Maar hoe krijg je je personeel mee in jouw visie? Hoe vergroot je de motivatie en inzetbaarheid van je medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe richting die jij voor je bedrijf voor ogen hebt, werkelijkheid wordt?

302984832wqe

Vertrouwen en consensus

De oplossing ligt binnen handbereik. Ga in gesprek met een ervaren consultant die snapt hoe een bedrijf werkt. Een allrounder die jarenlang op het snijvlak van commercie en change management heeft gewerkt. Een bruggenbouwer die z’n management-, sales-, marketingervaring inzet om je medewerkers te motiveren. Een zakelijke coach die oog heeft voor de menselijke maat bij een reorganisatie, faillissement of overname. Een gesprekspartner die door zijn geduld, positieve mindset en gedegen aanpak vertrouwen wekt en consensus creëert.

Nieuwe dynamiek

Mijn naam is Elco Fritzsche. Ik help jou en je bedrijf graag op weg naar een nieuwe dynamiek. Verschillende bedrijven gingen je voor. Zo heb ik o.a. samengewerkt met DAW Duitsland, DAW Nederland, NVT Onderhoudsgroep en Van Winsen Tuinen & Bomen. Ik begeleidde deze organisaties op het gebied van sales, marketing en change management. Je kunt mij inhuren als je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld:

  • Een nieuwe missie en visie ontwikkelen
  • Een strategisch marketingplan opstellen
  • Teams bouwen en ontwikkelen
  • Een nieuw productontwikkelingstraject uitzetten
  • Veranderingsproces begeleiden

 

Zo maar een greep uit de projecten die ik heb verwezenlijkt. Ik ga graag met je in gesprek om toe te lichten wat ik voor jullie organisatie kan betekenen.

Praktisch

Vrijblijvende kennismaking

Mijn begeleiding begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Ik ga graag met jou en eventuele mededirectieleden in gesprek op jullie kantoor. We bespreken jullie vraag en, indien van toepassing, programma van eisen. Na het gesprek ontvangen jullie een vrijblijvende offerte en mijn plan van aanpak. Gaan jullie daarmee akkoord, dan volgt een definitieve offerte met een overeenkomst van opdracht. Deze overeenkomst voldoet aan de wet DBA.

Willen jullie stappen zetten om je bedrijf weer te laten groeien? Staan jullie open voor de frisse blik van een onpartijdige consultant? Zijn jullie eraan toe een ervaren zakelijke coach in te huren? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismaking.

Kies voor een frisse blik

Wil je stappen zetten om jullie bedrijf weer te laten groeien? Sta je open voor de frisse blik van een ervaren consultant? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismaking.